Tábor

Már 147 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

2019 LOGISCOOL ÚJBUDA Kodu 3D Játékkészítés Tábor

Helyszín Budapest XI. kerület , Fehérvári út, Pest
Tipus Napközis
Korosztály 7 - 10 éveseknek
Telefon +36709841308,+36709841302
Honlap https://www.logiscool.com/hu/camps/browse
Facebook https://www.facebook.com/Logiscool.Ujbuda/
Napközis ár 48,900 Forint
Szép kártya
Átutalás

Leírás

Építsd meg a saját, varázslatos világodat!
Népszerű 3D-s játékprogramozó kurzusunkat most nyári tábor formájában is elérheted!
A Microsoft egy olyan vizuális programozási környezetet fejleszett, amit kifejezetten a gyerekek számára alakítottak ki. A KODUban ezért igazán szabadjára engedheted a fantáziádat, és megteremtheted a saját világodat: 3D-ben építheted meg a neked tetsző tájakat, amiket kedvedre benépesíthetsz hőseiddel!

Merülj el a KODU fantasztikus világában! Gyere velünk teknősre vadászni, harcolj Rambó oldalán a rosszfiúkkal, vagy építsd meg a legbonyolultabb labirintust, amit csak el tudsz képzelni! A fejlődésed ráadásul nem áll meg a tábor végével sem, hiszen a KODU-t az otthoni gépeden is használhatod majd, hogy még tovább fejleszd a táborban kitalált menő játékaidat.

Képzelj el egy történetet, találd ki hozzá a szereplőket, és már valóra is válthatod az álmaidat - hiszen a KODU-ban te írod a játékszabályokat.

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:
- szeretnél saját világokat és izgalmas játékokat kitalálni,
- 7-11 éves vagy,
- és még nem vettél részt korábban KODU kurzuson vagy táborban.

Javasolt korosztály:
7-11 évesek

Eszközök:
Minden szükséges eszközt mi biztosítunk a táborhoz!

Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, gyere bátran!
Időpontok: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától (egész vagy félnapos, illetve kombinált dupla) függően 9:00-16:30 óráig.

Érkezés és távozás: Érkezés 8:00-tól lehetséges és legkésőbb 17:00-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: az újbudai Logiscool iskola helyszínét (1116 Fehérvári út 108-112. Nádor udvar irodaház), a Nyéki Imre (Kondorosi) Uszodát, közeli játszótereket, sportpályákat, az Újbuda Center Laser Park vagy Cyberjump Trambulin Parkját.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében tematikus programon vesznek részt a Logiscool iskolában, melyről részletes információ található az egyes táborok kiválasztáskor, míg a nap második felében szabadidős sport,- és élményprogramokat biztosítunk számukra pedagógus táborvezetőnk és animátoraink vezetésével. A tematikus foglalkozás és szabadidős programok változóan lehetnek délelőtt vagy délután. A napszakot a jelentkezők létszámának függvényben határozzuk meg.

Az egyhetes, egész napos tábor díja 48 900 Ft, amely tartalmazza a különböző tematikus, játék és sport programokat, a külső helyszínek belépőit, valamint az étkezéseket.

Félnapos tábor: Félnapos tábor esetében a gyerekek csak a tematikus programon vesznek részt a Logiscool iskola helyszínén, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:00-16:30). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található.

A táborok díjából különböző kedvezményeket nyújtunk.

FONTOS: Szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét, hogy a tábor indulása előtti héten tudunk pontos tájékoztatást adni arról, hogy a szakmai programok egy adott félnapos/egész napos tábor esetén a délelőtti vagy a délutáni napszakra esnek-e, ezt a jelentkezők létszámának függvényében alakítjuk ki.

A félnapos táborok díja 33 900 Ft, amely a tematikus programot és egy kisétkezést (tízórai/uzsonna) tartalmazza.

Szabadidős program: A programozás mellett az Újbuda Centerben található Laserpark, vagy Cyber jump trambulin park, strandolás, tollas, asztalitenisz, foci, kosárlabda, sorjátékok, hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg izgalmas program vár a gyerekekre Logiscool Újbuda táborunk szabadidős részében! Célunk, hogy a "szakmai programok", a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk megtornáztatása mellett figyelünk arra, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek.

Ellátás: Egész napos tábor esetén tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.Félnapos táborok esetén tízóríit, vagy uzsonnát a napszaknak megfelelően. Kérjük, a regisztrációnál jelezzék gyermekük esetleges ételallergiáját (laktóz, glutén), vegetáriánus, diabéteszes étrendjét.

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

A jelentkezés 15 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, csak ebben az esetben áll módunkban férőhelyet lefoglalni és fenntartani. A regisztrációs űrlap beérkezését követően minden jelentkező számára visszaigazoló mailt, majd a véglegesítés után számlát küldünk a megadott e-mail címre a tábori részvételről.

Nagycsaládosoknak: Az "Egyéb kedvezmény" opciót a 3, illetve több testvér együttes jelentkezése esetén kérjük megjelölni és a megjegyzés rovatban feltüntetni a testvérek számát.

A meghirdetett táborok időpontjával és tematikájával kapcsolatban a változtatás jogát a jelentkezések függvényében fenntartjuk!
Árak
Normál ár: 48 900 Ft
Az ár tartalmazza a különböző szakmai-, játék- és sport programok árát, a belépődíjakat, valamint az ellátást (tízórai, ebéd, uzsonna).
Félnapos ár: 33 900 Ft
Az ár tartalmazza a szakmai programok árát, valamint a tízórait, vagy uzsonnát.
Az árak a tömegközlekedéshez szükséges jegyeket és az esetleges költőpénzt nem tartalmazzák. Az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést, amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyerkőcnek szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad.
Kedvezmények
A kedvezmények igénybevételéhez minden feltételnek az adott helyszínen kell érvényesülnie. A jelentkezés után a kedvezményeket a Logiscool iskola megvizsgálja, fenntartja a jogot a kedvezmény megítélésére illetve elutasítására. Amennyiben kedvezményre jogosult, annak értéke a kiküldött számlán fog megjelenni.

Korai jelentkezők kedvezménye: 5% (2019. április 30.-ig)
Saját diák kedvezmény: 5%
Több hetes kedvezmény: 5%
Testvér kedvezmény: 5%
Legnagyobb összevont kedvezmény: 10%

Bemutatkozó videó

Turnusok 2020-ban:

Instagram