Tábor

Már 1037 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

2019 LOGISCOOL ÚJBUDA Programozó, "hacker" tábor

  • 2019 LOGISCOOL ÚJBUDA Programozó, "hacker" tábor
  • 2019 LOGISCOOL ÚJBUDA Programozó, "hacker" tábor
  • 2019 LOGISCOOL ÚJBUDA Programozó, "hacker" tábor
Helyszín Budapest XI. kerület , Fehérvári út, Pest
Tipus Napközis
Korosztály 7 - 12 éveseknek
Telefon +36709841308,+36709841302
Honlap https://www.logiscool.com/hu/camps/browse
Facebook https://www.facebook.com/Logiscool.Ujbuda/
Napközis ár 48900 Forint
Szép kártya
Átutalás

Leírás

Tanuld meg a programozás alapjait, és mentsd meg a világot!


A Logiscool legújabb nyári táborában egyre bonyolultabb, izgalmas kihívások megoldásán keresztül sajátíthatod el a programozói gondolkodásmódot, miközben a kreativitásod, a problémamegoldó képességed és a logikád is fejlődik. Egyedi fejlesztésű oktatási platformunk, a Scoolcode egy fantasztikus digitális tér, amit azért hoztuk létre, hogy te könnyen és játékosan tanulhass programozni.

Ügyes programozókra most pedig minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen gonosz hackerek egy csoportja felesküdött, hogy örökre leállítja a Youtube-ot, és kíméletlenül letörölnek minden videót!
Ebben a táborban minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy feltörd a rejtélyes kódokat, és megfejthess bármilyen titkos üzenetet online vagy offline.
Csak te segíthetsz elkerülni, hogy az internet örökre megváltozzon! Juss be a hackerek titkos rendszereibe, mielőtt túl késő lesz!

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:
- kíváncsi vagy, hogyan lehet egy üzenetet titkosítani, vagy hogy milyen kódolási eljárások léteznek,
- 7-11 éves vagy,
- szívesen elkezdenél programozni tanulni,de még nem jártál nálunk programozás kurzuson,
- szereted a rejtvényeket, és mindent megtennél azért, hogy a vicces videók továbbra is elérhetőek legyenek!
Javasolt korosztály:
7-11 évesek
Eszközök:
A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk.
Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, gyere bátran!
Időpontok: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától (egész vagy félnapos, illetve kombinált dupla) függően 9:00-16:30 óráig.

Érkezés és távozás: Érkezés 8:00-tól lehetséges és legkésőbb 17:00-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: az újbudai Logiscool iskola helyszínét (1116 Fehérvári út 108-112. Nádor udvar irodaház), a Nyéki Imre (Kondorosi) Uszodát, közeli játszótereket, sportpályákat, az Újbuda Center Laser Park vagy Cyberjump Trambulin Parkját.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében tematikus programon vesznek részt a Logiscool iskolában, melyről részletes információ található az egyes táborok kiválasztáskor, míg a nap második felében szabadidős sport,- és élményprogramokat biztosítunk számukra pedagógus táborvezetőnk és animátoraink vezetésével. A tematikus foglalkozás és szabadidős programok változóan lehetnek délelőtt vagy délután. A napszakot a jelentkezők létszámának függvényben határozzuk meg.

Az egyhetes, egész napos tábor díja 48 900 Ft, amely tartalmazza a különböző tematikus, játék és sport programokat, a külső helyszínek belépőit, valamint az étkezéseket.

Félnapos tábor: Félnapos tábor esetében a gyerekek csak a tematikus programon vesznek részt a Logiscool iskola helyszínén, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:00-16:30). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található.

A táborok díjából különböző kedvezményeket nyújtunk.

FONTOS: Szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét, hogy a tábor indulása előtti héten tudunk pontos tájékoztatást adni arról, hogy a szakmai programok egy adott félnapos/egész napos tábor esetén a délelőtti vagy a délutáni napszakra esnek-e, ezt a jelentkezők létszámának függvényében alakítjuk ki.

A félnapos táborok díja 33 900 Ft, amely a tematikus programot és egy kisétkezést (tízórai/uzsonna) tartalmazza.

Szabadidős program: A programozás mellett az Újbuda Centerben található Laserpark, vagy Cyber jump trambulin park, strandolás, tollas, asztalitenisz, foci, kosárlabda, sorjátékok, hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg izgalmas program vár a gyerekekre Logiscool Újbuda táborunk szabadidős részében! Célunk, hogy a "szakmai programok", a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk megtornáztatása mellett figyelünk arra, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek.

Ellátás: Egész napos tábor esetén tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.Félnapos táborok esetén tízóríit, vagy uzsonnát a napszaknak megfelelően. Kérjük, a regisztrációnál jelezzék gyermekük esetleges ételallergiáját (laktóz, glutén), vegetáriánus, diabéteszes étrendjét.

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

A jelentkezés 15 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, csak ebben az esetben áll módunkban férőhelyet lefoglalni és fenntartani. A regisztrációs űrlap beérkezését követően minden jelentkező számára visszaigazoló mailt, majd a véglegesítés után számlát küldünk a megadott e-mail címre a tábori részvételről.

Nagycsaládosoknak: Az "Egyéb kedvezmény" opciót a 3, illetve több testvér együttes jelentkezése esetén kérjük megjelölni és a megjegyzés rovatban feltüntetni a testvérek számát.

A meghirdetett táborok időpontjával és tematikájával kapcsolatban a változtatás jogát a jelentkezések függvényében fenntartjuk!
Árak
Normál ár: 48 900 Ft
Az ár tartalmazza a különböző szakmai-, játék- és sport programok árát, a belépődíjakat, valamint az ellátást (tízórai, ebéd, uzsonna).
Félnapos ár: 33 900 Ft
Az ár tartalmazza a szakmai programok árát, valamint a tízórait, vagy uzsonnát.
Az árak a tömegközlekedéshez szükséges jegyeket és az esetleges költőpénzt nem tartalmazzák. Az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést, amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyerkőcnek szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad.
Kedvezmények
A kedvezmények igénybevételéhez minden feltételnek az adott helyszínen kell érvényesülnie. A jelentkezés után a kedvezményeket a Logiscool iskola megvizsgálja, fenntartja a jogot a kedvezmény megítélésére illetve elutasítására. Amennyiben kedvezményre jogosult, annak értéke a kiküldött számlán fog megjelenni.
Korai jelentkezők kedvezménye: 5% (2019. április 30.-ig)
Saját diák kedvezmény: 5%
Több hetes kedvezmény: 5%
Testvér kedvezmény: 5%
Legnagyobb összevont kedvezmény: 10%

Bemutatkozó videó

Turnusok 2021-ban: