Tábor

Már 330 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

PEOPLE TEAM Angoltábor

Helyszín H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5., Bács-Kiskun
Tipus Napközis, ottalvós
Korosztály 7 - 17 éveseknek
Telefon +3612757576
Honlap https://peopleteam.hu/
Facebook https://www.facebook.com/peopleteam/
Ottalvós ár 75000 Forint
Napközis ár 37500 Forint
Szép kártya
Átutalás
Készpénz

Leírás

A legrégebbi szekciónk az angol.

Az első napon írásban és szóban is felmérjük a tudásotokat. Így kapunk képet arról, hogyan álltok egymással: ti és az idegen nyelv. Ezután 6-8 fős csoportokba osztunk benneteket felkészültség és kor szerint.

A napi 3-4, projektalapú, kommunikációközpontú nyelvi foglalkozás 240-260 percet tesz ki. Közben több szünetet is beszúrunk, hogy feltöltődhessetek. A hatodik napon tesztet írtok. Csak semmi stressz: ez csupán információgyűjtés! Elsősorban neked arról, mennyire sikerült hasznosan töltened a délelőttöket.

A PT-ben az angoltanárok nem tudnak magyarul.

Minden csoportnak saját terme van. Bevetünk projektorokat, számítógépeket, nyomtatókat és fénymásolókat is. A csoportvezető a diákok megismerése után állítja össze a végleges tanmenetet, amit aztán a kívánságaitok és igényeitek szerint együtt alakítotok.

A felmerülő nyelvi problémákhoz egész nap kérhettek segítséget az oktatóktól és a mentoroktól. Utóbbiak magyarok, és hárman vannak: az ő feladatuk a koordinálás. Ők amolyan segédkerekek a gyerek-tanár tandembicajon.

A PT-ben mindig nyaralnak külföldi diákok is. Ez sem utolsó, mi több, kimondottan praktikus dolog: angolozás közben szerezhetsz új barátokat.

Bemutatkozó videó

Turnusok 2021-ban:

Instagram