Tábor

Már 137 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

PEOPLE TEAM Kuktatábor

Helyszín H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5., Bács-Kiskun
Tipus Napközis, ottalvós
Korosztály 7 - 17 éveseknek
Telefon +3612757576
Honlap https://peopleteam.hu/
Facebook https://www.facebook.com/peopleteam/
Ottalvós ár 75,000 Forint
Napközis ár 37,500 Forint
Szép kártya
Átutalás
Készpénz

Leírás

Egy teát bárki képes összebütykölni: kanna, teafű, szűrő, forró víz kell hozzá, és már illatozik is. Nyilván az sem okoz gondot, ha a kistesód megkér, hogy gyárts le neki egy laza szendvicset. És hidd el, a palacsintasütés sem ördöngösség, csak rá kell érezni… az ízére!

Mindennap több hagyományos étel elkészítésével is megismerkedhetsz, és egyszerű, ám nagyon finom különlegességeket is bemutatunk. Ezek a legalkalmasabbak arra, hogy hazatérve elkápráztasd velük a családodat.

Az egész a rizzsel, a galuskával, a krumplival és a salátákkal kezdődik, majd a húsokkal és a lecsóval folytatódik. A harmadik napon már háromízű, virslis tükörtojás virít majd a reggelizőasztalon, dupla csokis muffin lesz a desszert az ebédhez, vacsorára pedig almás zabkekszet majszolgatnak a rajongóid, mert – igen! – ezeket mind képes leszel te magad előállítani.

Piacot és éttermet is látogatunk majd, valamint különféle nemzetek klasszikus étkeit is elkészítjük – a croque monsieur-től a tiropitakiáig.

Minden turnus végén díszebédet rendezünk, amelyre meghívhatod a barátaidat a tábor más szekcióiból is, és díszoklevéllel jutalmazzuk a lelkesedésedet.

Ugyan „sosem bánjuk meg, amikor túl keveset eszünk”, mondta egy nagy ember, de „csak az tud főzni igazán, aki szeret enni is”, tartják sokan. Itt pedig egész biztosan minden ízleni fog.

Bemutatkozó videó

Turnusok 2020-ban:

Instagram