Tábor

Már 307 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

PEOPLE TEAM Te vagy a jövő

  • PEOPLE TEAM Te vagy a jövő
  • PEOPLE TEAM Te vagy a jövő
  • PEOPLE TEAM Te vagy a jövő
Helyszín H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5., Bács-Kiskun
Tipus Napközis, ottalvós
Korosztály 7 - 17 éveseknek
Telefon +3612757576
Honlap https://peopleteam.hu/
Facebook https://www.facebook.com/peopleteam/
Ottalvós ár 75000 Forint
Napközis ár 35000 Forint
Szép kártya
Átutalás
Készpénz

Leírás

Mit szólnál, ha azt mondanánk: nemhogy tizenévesként, de még néhány éven belül sem kell mindenáron eldöntened, mivel akarsz foglalkozni, ha majd felnőtt leszel?

Da Vinci, Verne, Nikola Tesla, Alan Turing vagy Isaac Asimov sem pályaválasztók, hanem mindenekelőtt lelkes gondolkodók és különleges egyéniségek voltak – pont mint te.

Semmi sincs kőbe vésve. A lehetőségeid nyitottak, a világ pedig állandóan változik körülöttünk: bárkiből lehet szinte bármi. Váratlan ráhatások és fantasztikus ötletek közé kalauzolunk, érdekes cégekkel és emberekkel ismertetünk meg, akik már régen tudják, hogy a munkával töltött idő nem azonos a szürke hétköznapokkal, sőt!

Mesterséges intelligencia a rákkutatásban, lakberendezés mobillal, önvezetőautó- vagy játékkonzol-fejlesztés… Már most a holnapot éljük, amelynek a kísérletezőkedv és a kiapadhatatlan kíváncsiság a legfontosabb motorja. Ezek benned is megvannak.

Nem kell tehát most döntened, mert TE VAGY A JÖVŐ! Aki mást állít, az butaságot beszél.

Légy nyitott, maradj gyerek! Megmutatjuk, hogyan: infót, élményt és lelkesedést adunk olyan emberek közreműködésével, akik már bizonyítottak – elsősorban saját maguknak – milliók legnagyobb örömére. Ebben az iSEEQ munkatársai és partnereik lesznek a legfőbb segítségünkre.

„Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.” Steve Jobs

Bemutatkozó videó

Turnusok 2021-ban: