Tábor

Már 541 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Zoo-Suli

  • Zoo-Suli
Helyszín Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tipus Napközis
Korosztály 6 - 14 éveseknek
Telefon 0642479702
Honlap http://www.sostozoo.hu/taboraink
Facebook
Napközis ár 40000 Forint
Készpénz

Leírás

A természetvédelmi nevelés, a fajmegőrzés és a természetvédelmi kutatások kiemelt területei állatparkunknak. Oktatóközpontunk tevékenysége során az állatkerti bemutatók látogatóink számára ismertté teszik a fajmegőrzés, a fajmegmentés programjait, az állatkertekben élő egyedek visszatelepítésének lehetőségei. Oktató tevékenységükkel gyarapítani kívánjuk az állat- és természetvédelem iránt felelősséget vállalók táborát, akik tevékeny részvételükkel hozzájárulnak a fajok, a biodiverzitás megőrzéséhez. Az állatkerti oktatás színhelye a Zoo-Suli Oktatóközpont, ahol változatos szemléltetőeszközökkel, magasan képzett elméleti és gyakorlati zoológus szakemberekkel, izgalmas, változatos programokkal segítjük felfedezni az élővilág csodáit.

Nyári tábor / ZOO SULI 2019

Diákjaink szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. Bepillantást engedünk a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával.

A heti turnusokban, mely 08.00-16.00 között hétfőtől-péntekig zajlanak 10 programban vesznek részt a gyerkőcök. (d.e. és d.u. forgószínpad szerűen jutnak el más-más állatcsoporthoz) Össz. létszám 200 fő/hét- (a gyermekek 20 fős csoportokban lesznek, a csoport beosztás első napon történik a gyermekek igényei szerint).

Bázis hely a park Márványcsarnoka és a park szállodája a Hotel Dzsungel, itt csak a hátizsákokat hagyjuk, napközben a foglalkozáshoz kapcsolódó helyszíneket vagyunk, de 16h-ra a főbejárathoz visszük a gyermekeket. ( a Márványcsarnok 150-200 m-re található a főbejárattól)

Jelentkezési feltétel: írás, olvasás s az első osztály befejezése.
JELENTKEZNI: 2019 május 2-től telefonon vagy személyesen lehet az Állatparkban.
Szülő nyilatkozat a táborozáshoz (kérjük ezt a kitöltött dokumentumot hozzák magukkal az első tábori napon!)

Mivel a Zoosuliban iszonyú nagy a túljelentkezés a tisztesség és a korrektség azt kívánja hogy csak azok a gyerekek kerülhetnek be a turnusokba, az esetleges kiesők helyett, akik nálunk már feliratkoztak várólistára.
Itt is a feliratkozás sorrendjében pótoljuk a helyeket, tehát azt a gyermeket nem tudjuk táboroztatni, aki egy másik gyermek helyett jött, de nem szerepel a várólistán.

Turnusok 2021-ban: