Tábor

Már 282 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Angol napközis tábor gyerekeknek Budapesten anyanyelvi tanárokkal

Helyszín Budai Középiskola – 1126 Bp., Márvány utca 32., Budapest
Tipus Napközis
Korosztály 6 - 14 éveseknek
Telefon +36-70-612-9732
Honlap https://westportenglish.hu
Facebook https://www.facebook.com/WestportEnglishSchool
Napközis ár 50,000 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

A Westport English School 2019 nyarán július 22. és 26. között angol napközis tábort szervez Budapesten, melyre szeretettel várják anyanyelvi tanáraink a 6 és 14 év közti gyerekeket.

Az angol napközis tábor hétfőtől – péntekig tartó 5 napján képzeletben elutazunk egy-egy angolszász kultúrájú országba, ezáltal felfedezve az Egyesült Királyság, Jamaica, az Egyesült Államok, India és Ausztrália izgalmas világát különböző játékos foglalkozásokon keresztül.

A gyerekek korosztályuknak és tudásszintjüknek megfelelő, kis létszámú (4-10 fős) csoportokban tanulhatnak egész nap játékosan angolul, gyakorlatorientált módszerekkel a nyári angol tábor során.

Minden nap első felében kiváló anyanyelvi tanárainkkal fedezhetik fel és tanulhatnak rengeteget az adott angolszász ország kultúrájáról, ételeiről, hagyományaikról, ezáltal fejlesztve angol kommunikációs és írásos készségeiket, valamint hallott szövegértésüket.

A tábor napjainak második felében a gyerekek az adott angolszász országgal kapcsolatos 2 különleges foglalkozáson vesznek majd részt, melyből az egyik egy aktívabb, könnyedén sportolós foglalkozás lesz angolul kiválóan kommunikáló animátorainkkal.

Turnusok 2020-ban:

Instagram