Tábor

Már 776 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Bibliai Kalandtábor - Tini tábor

  • Bibliai Kalandtábor - Tini tábor
Helyszín Tardos környékén, az erdőben, Komárom-Esztergom
Tipus
Korosztály 10 - 15 éveseknek
Telefon 36-30 396-2874
Honlap http://www.bikatabor.hu
Facebook https://facebook.com/bikatabor
Ottalvós ár 24000 Forint
Napi ár 4000 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

A Bibliai Kalandtábor( BIKA tábor) egy nyári gyermek és ifjúsági tábor, melyet minden év júliusában rendezünk meg varázslatos természeti környezetben. Célunk, hogy a résztvevőknek a nyári szünet ideje alatt tartalmas kikapcsolódást kínáljunk.
A gyermek táborok között egyedülálló, mivel keresztyén értékrendet képvisel, és kíván átadni, a táborozó fiataloknak, mindezt nomád természeti körülmények közepette, rengeteg interaktív élménnyel fűszerezve.

Amit más gyermek táborokhoz képest a BIKA tábor nyújtani képes, az a résztvevők számára nagyfokú szabadság, komfortzónán túli élmények. Teret adunk a kreativitásnak, építkezés, barkácsolás, és kézműves munkák terén.

Nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, mint a jelen világban határozott értéket közvetíteni, és Isten lényét, az általa teremtett világ, köztük a saját képére teremtett ember felfedezése által megismertetni. Tesszük ezt a Biblia fő üzenete, az evangélium továbbadása által, mellyel Isten minden Őbenne hívőt megbízott.

A Bibliai Kalandtábor különlegessége, hogy a fiatalokat egy komplex, integrált szemléleten keresztül szólítja meg, mely szemléletben egyaránt megjelenik a szociális és természeti környezet épségének szükségessége, az egészséges fizikai életre nevelés, és a Biblia üzenetének fontossága, mindeközben pedig a jó hangulat, és az összetartó közösség igénye is teljesül.

Bemutatkozó videó

Turnusok 2021-ban: