Tábor

Már 427 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Élménytábor a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban

  • Élménytábor a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban
  • Élménytábor a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban
  • Élménytábor a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban
Helyszín Dunavarsány, Lovas tanya 2., Pest
Tipus Napközis
Korosztály 6 - 12 éveseknek
Telefon 06 30 269 8306
Honlap http://www.komosky51panzio.hu
Facebook
Ottalvós ár 0 Forint
Napközis ár 45 Forint
Napi ár 0 Forint
Készpénz

Leírás

Napközis táborra hív titeket a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM csapata!
Hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00-ig.
Első turnus: 2020.07.13.-17.-ig.
Ajánlott korosztály: 6-10 év
Ár: 45.000 Ft/5 nap/fő
Napi háromszori étkezés biztosított.
Jelentkezés: foglalas@komosky51panzio.hu
A korlátozott számú helyek miatt, a foglaláshoz előleg utalása szükséges!
Tervezett napi programterv:
1. nap: - Érkezés a KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ba, tízórai, bemutatkozás és terület megismerése, állatsimogató, ebéd, Katonai bunkerlátogatás, Mini kalandpark, Uzsonna.
2. nap: - Érkezés a KOMO-SKY 51-es BÁZIS-ra - tízórai, Bázis megtekintése, ZiL-131 platóján visszautazás a KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ba, ebéd, kézműves programok, tízórai.
3. nap: - Érkezés a KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ba, tízórai, sportnap ( különböző programokkal), ebéd, számháborúzás erdős, fás részen, uzsonna.
4. nap: - Érkezés a KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ba, tízórai, Bunkermozi, ebéd, vizes programok ( vízipisztoly csata,stb.)
5. nap: - Érkezés a KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ba, tízórai, Lézerharc, Labirintus, ebéd,KI-MIT TUD, nyeremények kiosztása, uzsonna

A KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM Pest megyében, Budapest belvárosától 23,5 km-re, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található. A Panzióhoz az 51-es úton haladva a 26.-27. km szelvény között kell lefordulni és így lehet megközelíteni.

A Panzió egy közel 7 hektáros területen helyezkedik el, ahol mind az épület külső és belső kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli, vidéki hangulatú környezetet és kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk Látogatóink számára.
A berendezett gyermekjátszótéren apró gyerekjátékoktól a társas és labdajátékig megtalálható sok minden. A kültéri parkban elektromos kisvasút, akadály pálya, lábbal hajtható gokart pálya, csúszda park, fából készült játszóvár és egyedi fajátékok, valamint mászófalak várják Őket. Érdekességként az állatsimogatóban szemlélhetik meg az állatokat, illetve a lovardában etethetik, simogathatják kedvenceiket.
A szabad terület a gyermekek számára igazi paradicsom, mindenben és mindenhol találnak játéklehetőséget.
A pár száz méterre található KOMO-SKY 51-es BÁZIS-on közel 50 db korábban a Magyar Néphadsereg kötelékéhez tartozó hadtörténeti relikvia látható, amelyek egy része belülről is megtekinthető (repülőgépek, helikopterek és szárazföldi járművek). További részletekért kattintson ide.-> www.komosky51bazis.hu

Turnusok 2021-ban: