Tábor

Már 572 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Helen Doron Angol Tábor Budapest XVI

  • Helen Doron Angol Tábor Budapest XVI
  • Helen Doron Angol Tábor Budapest XVI
  • Helen Doron Angol Tábor Budapest XVI
Helyszín 1161 Budapest, Hősök tere 11., Budapest
Tipus Napközis
Korosztály 4 - 14 éveseknek
Telefon +36(20)393-3349
Honlap https://budapest16.helendoron.hu/angol-tabor/
Facebook https://www.facebook.com/angolgyerekeknek
Napközis ár 19990 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

Olyan angol tábort keresel, ahol gyermeked az angol nyelv fejlesztése mellett tartalmasan kikapcsolódhat, ahol barátokra lel és számos sikerélmény érheti? Akkor jelentkezzetek félnapos, intenzív angol táborunkba! A tábor során fejlesztjük a gyermekek angol nyelvi beszédkészségét, jelentősen növeljük szókincsüket, erősítjük önbizalmukat, hogy bátran merjenek angolul kommunikálni!

Célunk, hogy a gyerekek örömmel sajátítsák el az angol nyelvet, legyenek akár óvodás, akár iskoláskorúak. A lényeg, hogy természetesen, magától értetődően kommunikáljanak angolul. Az angol nyelvi nevelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tábor témájára, gyakorlatilag erre épül a nyelvi tematika is, ami nem más, mint a segítségnyújtás. Már az egészen kicsi korú gyerekek megértik és alkalmazzák a tanultakat, így érdemes minél korábban megismertetni őket a témával. Természetesen az ő életkori sajátosságaiknak megfelelően értekezünk a témáról, és természetesen angol nyelven. A témához kapcsolódó kézműves foglalkozások is gazdagítják programunkat, hogy kézzel fogható emlékük is maradjon a gyerekeknek az eltöltött időről. Nagyobb iskolásoknak programunk angol írás-olvasással bővül.

Programunkat kiegészíti egy buszos kirándulás a Noé Állatotthonba, ahol a különböző állatokról is tanulunk, illetve a segítségnyújtás témakörében megszerezett ismereteinket is bővítjük.

Június és július folyamán az óvodás, illetve kisiskolás korú gyerekeket várjuk, heti váltásban maximum 12 főig, augusztusban pedig kimondottan az iskolás gyerekeket, mini, 4 fős csoportokba, így ezeken a heteken lehetőség lesz az iskolai tananyag átnézésére is. Angol nyári táboraink a meghirdetett heteken hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a nap másik felét már együtt tölthetitek el. A gyerekekről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak. Kezdő angolosoknak is bátran ajánljuk!

Turnusok 2021-ban: