Tábor

Már 19 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

LCF Kids Club angol tábor -mini tábor

Helyszín Babusgató Családi Napközi (1037 Budapest, Kékfeső Köz 5.), Budapest
Tipus Napközis
Korosztály 3 - 5 éveseknek
Telefon +36709317497 +36706285850
Honlap https://www.lcfclubs.hu/taborok/
Facebook https://www.facebook.com/LCFKidsClubBudapest3/
Napközis ár 27,000 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

LCF Kids Club angol tábor

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal! Mini táborainkat a legkisebbek számára dolgoztuk, ki hogy ők is angolozhassanak nyáron is!
Számukra félnapos táborokat szervezünk, ahol változatos témákkal fejleszthetik nyelvtudásukat. Igény esetén délutáni felügyeletet biztosítunk!

Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Évről-évre azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek többsége hosszabb távon, akár több héten keresztül is sokkal jobban élvezi azokat az angol táborokat, amelyek nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban a nyelvi foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjének és életkoruknak megfelelően, saját csoportvezetővel folynak és minden nap készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket.
A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk! Minden táborozónk egy Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba!

A tábor hétfőtől péntekig, 8:00-13:00-ig tart, amelyen felül igény esetén reggel 7:30-től délután 17:00-ig felügyeletet biztosítunk.

Turnusok és tematikák:
07.20 – 07.24. All inclusive - Mini tábor

Korosztály:
3-5 éves korig

Ár:
22.000 Ft/fő/hét
Fél napos tábor, igény esetén egész napos felügyeleti lehetőséggel
Délutáni felügyelet díja +5.000 Ft/fő/hét

Előleg:
5.000 Ft/fő/hét

Kedvezmények:
1.000 Ft/fő testvérkedvezmény

Turnusok 2020-ban:

Instagram