Tábor

Már 87 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

LCF Kids Club angol tábor iskolásoknak

Helyszín Fantasyland Játszóház (Budakalász, Hrsz, Omszk park 1861/19/B, 2119), Pest
Tipus Napközis
Korosztály 6 - 12 éveseknek
Telefon +36709317497 +36706285850
Honlap https://www.lcfclubs.hu/taborok/
Facebook https://www.facebook.com/LCFKidsClubBudapest3/
Napközis ár 31,000 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

LCF Kids Club angol tábor már Budakalászon, a Fantasyland Játszóházban is!

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal!

Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Évről-évre azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek többsége hosszabb távon, akár több héten keresztül is sokkal jobban élvezi azokat az angol táborokat, amelyek nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban a nyelvi foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjének és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak, a délután folyamán pedig közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat az egyes vetélkedőkön, vagy készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket.
A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk! Minden táborozónk egy Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba!

A 6 éves gyerekektől egészen a 12 éves gyerekekig szuper programokkal várjuk a táborozókat!

Napi programterv:
Napjainkat mindig egy közös angolos tornával kezdjük kint az udvaron, amit követően két játékos, vidám angol foglalkozás következik a délelőtt folyamán.
Délután a csendes pihenőkre angol mesekönyvekkel készülünk, utána pedig minden nap kézműveskedünk is egy kicsit. A délutánok további részében még egy rövidebb angol foglalkozás mellett, játszunk sokat az udvaron és még kincskeresésben is részt veszünk.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap tart, azonban reggel 7:30-tól és délután 17:00-ig ügyeletet biztosítunk.

Turnusok és tematikák:
07.27-07.31. Summer Holiday
08.03-08.07. Világ körüli út
08.10-08.14. London

Korosztály:
6-12 éves korig

Ár:
31.000 Ft/fő/hét

Előleg:
5.000 Ft/fő/hét

Kedvezmények:
1.000 Ft/fő testvérkedvezmény

Instagram