Tábor

Már 231 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Napközis angol tábor Kőbányán

  • Napközis angol tábor Kőbányán
Helyszín Tóvirág u. 8., Budapest
Tipus Napközis
Korosztály 3 - 15 éveseknek
Telefon 06706008910
Honlap https://kobanyaangol.hu/nyari-angol-tabor-budapest/
Facebook facebook.com/kobanyaangol
Napközis ár 25000 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

Nyári táboraink szervezésekor odafigyelünk, hogy a gyerekek is élményként, és ne kötelező programként éljék meg a tábori napokat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy amikor a szabad levegőn játszunk a gyermekekkel, játék közben is tudjuk gyakorolni az aznap tanultakat, illetve hogy ne legyenek egysíkúak a napok. Éppen ezért változatos programokat, színes, érdekes játékokat szervezünk a gyerekek számára. Ennek köszönhetően egy-egy ilyen program után lelkesen és aktívan vetik bele magukat újra a „munkába”, azaz a következő tábori foglalkozásába. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a csoportos játékra, ami a kis létszámú csoportoknak köszönhetően rendszerint új barátságokat sző a táborozóink között, életkortól függetlenül.

Gyerektáboraink napközis jellegűek, azaz reggeltől délutánig szervezzük a programokat a gyermekek számára, hozzávetőlegesen az alábbi időbeosztás szerint: (A tábor témájától és a résztvevők korától függően az egyes táborok időbeosztásai eltérőek lehetnek.)
7:00 – 8:00: gyerekfelügyelet
8:00 – 9:00: ráhangolódó tematikus foglalkozás
9:00 – 9:30: tízórai
9:30 – 12:00: tematikus foglalkozások, játékszünetekkel
12:00 – 13:00: ebéd
13:00 – 14:00: csendes foglalkozás
14:00 – 16:00: tematikus játék, háziverseny
16:00 – 17:00: gyermekfelügyelet

Nyári táboraink Budapest X. kerületében, Kőbányán, az Újhegyi lakótelep központjában található nyelviskolánkban, gyermekbarát környezetben és jól felszerelt termeinkben kerülnek megrendezésre. Minden esetben bejelentjük őket az illetékes hatóságokhoz a jogszabályoknak megfelelően, és büszkén kijelenthetjük, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatal X. kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya eddig minden ellenőrzése során megfelelőnek találta a helyszín tisztaságát, a gyermekek ellátásának körülményeit és módját, valamint a napi programok szervezését.