Tábor

Már 231 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Spanyol-Angol-Sport Tábor Balatonalmádiban

  • Spanyol-Angol-Sport Tábor Balatonalmádiban
  • Spanyol-Angol-Sport Tábor Balatonalmádiban
  • Spanyol-Angol-Sport Tábor Balatonalmádiban
Helyszín Balatonalmádi, Veszprém
Tipus
Korosztály 10 - 18 éveseknek
Telefon 06 70 248 9000
Honlap
Facebook
Ottalvós ár 75540 Forint
Átutalás
Készpénz

Leírás

A Balaton északi partján Balatonalmádi-Káptalanfüreden elhelyezkedő ifjúsági táborban kerül megrendezésre a SPANYOL-, ANGOL- és SPORTTÁBOR. Beszèdcentrikus hasznos és praktikus foglalkozások lesznek nyári kötetlenséggel, hogy játékosan gyakoroljàk a nyelvet, ne csak a nyelvtant. Természetesen minden tudásszinthez alkalmazkodva segítjük a gyerekeket.
Időjárás függvényében délelőtt és koradélután a foglalkozások után tervezzük a strandolást.

Ajánlott èletkor 10-18 évesekig a megfelelő önállóság érdekében.
A programok alkalmankénti egyeztetéssel cserélési lehetősége adott. Így a sporton kívül a nyelvgyakorlásra is lehet lehetőség.

A gyönyörűen felújított Csere-hegyi kilátó vagy a Köcsi tó és környéke kiváló lehetőséget kínálnak csoportos programok lebonyolítására, túrázásokra.
A Balaton a tábortól 3 percnyi járásra található.

A kellemes, romantikus, fás-ligetes környezetben elhelyezett faházak ideális helyszínt nyújtanak a gondtalan pihenésre, kikapcsolódásra.

A Balatonalmádi-Kàptalanfüredi állomás is csak 3-4 percre van.

A diákok 6 férőhelyes faházban kerülnek elhelyezésre. (Előzetes jelzés esetén a testvérek és barátok elhelyezése azonos faházba megoldható.) A vizesblokk külön épületben van és a központi épület az étteremmel úgyszintén.

Közös foglalkozásokra, tanórákra illetve esti szórakoztató programok lebonyolítására külön helyiséget is tud biztosítani a tábor csocsóval, ping-pongasztallal, valamint az udvaron focipályával, asztalokkal, székekkel. Lehetőségünk lesz tábortűz rakásához, bográcsozáshoz.

Programjainkat teljes ellátással ajánljuk, ami napi háromszori ételek kínálatát jelenti. (Ezen kívül napi 1-2 alkalommal igény szerint további könnyű, egyszerű tízórai, uzsonna is lesz.)

7 napos táboraink ára 75.540,-

11 napos ára augusztus 19-29-ig 105.540,-trainwithgergo@gmail.com

70/248 9000