Tábor

Már 216 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Varázsecset Művészeti Tábor Gyerekeknek

Helyszín Esztergom, Komárom-Esztergom
Tipus Napközis
Korosztály 8 - 15 éveseknek
Telefon +36202798826
Honlap
Facebook https://www.facebook.com/Var%C3%A1zsecset-M%C5%B1v%C3%A9szeti-M%C5%B1hely-1410743555866384/
Napközis ár 45,000 Forint
Átutalás

Leírás

„Tarts velünk, hogy megtapasztalhasd a művészetek erejét, az alkotás, a rajzolás örömét és a festés pozitív, lélekemelő hatását!" Idén is izgalmas programok várnak ránk! 😊

Pontosan mit is csinálunk?
A táborban megismerkedünk különböző varázslatos művészeti eszközökkel (akril, akvarell, pasztell-technika stb.). Délelőttönként művészeti foglalkozáson veszünk részt, minden nap más technikával ismerkedünk meg egy-egy saját készítésű alkotáson keresztül. Szabadon kísérletezünk, önkifejezünk a művészet segítségével, alkotó, támogató közegben.
Délutánonként izgalmas programokon veszünk részt (múzeumokat, kiállításokat nézünk meg, festményeket elemzünk, múzeumpedagógiai foglalkozáson veszünk részt, kirándulni megyünk), egy kicsit közelebb kerülünk a művészetekhez, játékosan, viccesen, gyereknyelven.

A tábor utolsó napjára mindenki elkészíti „főművét”, saját vászonfestményét. A tábor zárásaként az elkészült művekből mini kiállítást szervezünk, aminek ünnepélyes megnyitójára szeretettel várjuk a családtagokat is.

Helyszín: Dzsámi Múzeum és Veprech-torony
2500 Esztergom, Berényi Zsigmond u. 18
Időtartama: június 29-július 3., 8.30-16.30.

A tábor díja tartalmazza az éttermi ebédet, a művészeti eszközök, anyagok használatát, a foglalkozások és belépők díját is, valamint az elkészített vászonfestményt, melyet a gyerekek a tábor végén hazavisznek.

A VARÁZSECSET MŰVÉSZETI MŰHELY 2016 óta működik Esztergomban, Majorosi Hajnalka festőművész, rajztréner vezetésével.

Turnusok 2020-ban:

Instagram