Tábor

Már 116 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

WellBee - A tábor

  • WellBee - A tábor
Helyszín Szilvásvárad, Heves
Tipus
Korosztály 10 - 14 éveseknek
Telefon +36209557031
Honlap https://wellbee.hu/
Facebook https://www.facebook.com/WellBeeTabor
Ottalvós ár 69900 Forint
Átutalás

Leírás

A WellBee 10-14 éves gyerekek számára szervezett nyári tábor, ahol a táborozók játékos foglalkozásokon keresztül tanulhatnak jogaikról, a klímaváltozásról és fenntarthatóságról, valamint a személyes és közösségi jóllétről. Mindez nem formális oktatási körülmények között valósul meg, hanem az élménypedagógia, a drámapedagógia és emberi jogi oktatási módszereket hívjuk segítségül, amely egymás meghallgatásán, a kérdezésen, interakción és a befogadó közösségen alapul.

A délelőtti játékos foglalkozások után a táborozók választhatják akár az aktív sporttevékenységeket, túrázást vagy a kézművességet, táncot, színházi foglalkozást, egy biztos: fiatal és képzett táboroztatók segítenek abban, hogy táborozóink a lehető legjobban érezzék magukat és fejlődhessenek a választott tevékenységben! Esténként pedig közös programokkal, tábortűzzel és csillagos ég alatti alvással is készülünk.

A tábor a csodás Szilvásváradon, a Bükk hegység nyugati lejtőjén található. Az egykori Pallavicini kastély parkjának szomszédságában, közel a kiránduló-útvonalakhoz, egy önálló egyhektáros zöld parkban. A tábor területén focipálya, kosárlabda pálya, fedett külső pihenő, tábortűzrakó hely található, persze a szállásokon kívűl. A tábor területén két új építésű faházban lesz a szállás. Az egyik házban a fiúk, a másikban a lányok laknak majd 4-6 ágyas, fürdőszobás szobákban. Finom, egészséges, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag lesz a reggeli, az ebéd és a vacsora. Egy közeli étteremben fogunk étkezni, de lesz olyan este, amikor szalonnát sütünk vagy grillezünk.

A WellBee - A tábor céljai:
- Támogatni a táborozókat olyan alapvető képességek fejlesztésében, mint a magabiztosság, önismeret, rugalmasság, amelyek segítenek abban, hogy a táborozók boldogabban éljék meg mindennapjaikat, és sikeres felnőttekké váljanak: önálló, tudatos személyiségként, a társadalom részeként és társas kapcsolatokban egyaránt.

- Olyan tudást nyújtani a táborozók számára – a gyerekjogi és klímatudatos oktatás által – amely mindennapjaik része, azonban az ezekkel kapcsolatos ismeretek megszerzésére nem, vagy csak ritkán kerül sor a szokásos keretek között.

- Olyan eszközöket kínálni a táborozók számára, amelyeket megismerve könnyebben és magabiztosabban igazodnak el az életben.Turnusok 2021-ban: