Tábor

Már 385 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

X. TERMIK Tábor 2020

  • X. TERMIK Tábor 2020
  • X. TERMIK Tábor 2020
  • X. TERMIK Tábor 2020
Helyszín Bakonybél, Veszprém
Tipus
Korosztály 10 - 15 éveseknek
Telefon +36204690512
Honlap https://magonc.org/termik-tabor/
Facebook https://facebook.com/termiktabor
Ottalvós ár 30000 Forint
Bankkártya
Átutalás

Leírás

Ha szeretnéd, hogy gyermeked…
- A nyárból 10 napot töltsön harmóniában a természettel, a csodás Magas-Bakonyban;
- Tapasztalati tanulással ismerje meg hazánk egy lenyűgöző tájának környezeti és kulturális értékeit;
- Jó hangulatú közösségben hasonló érdeklődésű, új barátokra tegyen szert;
- Biztonságban, de izgalmas kalandokban vegyen részt;
- Környezettudatossága és önállósága növekedjen;
- Garantáltan egyedi élményekkel feltöltődve érkezzen haza;
…akkor jelentkezzetek most a TERMIK Táborba!

A tizedik TERMIK Tábort 2020. június 29. és július 8. között rendezzük meg a Magas-Bakony szívében, Bakonybél település környékén. A tíz napos tábor során a helyi természeti és kulturális értékek megismerése mellett számtalan szabadidős programmal és játékkal is készülünk.

A táborban a 10-14 éves (felső tagozatos) résztvevők kisebb csoportokba, úgynevezett „családokba” lesznek beosztva, a családtagok egy családfővel (papival vagy mamival) kiegészülve együtt vesznek részt a tábor szinte minden programján. Délelőttönként végigjárják a 7 napos szakmai forgószínpadot, így a tábor végére átfogó képet kapnak az őket körülvevő természeti, épített és kulturális környezetről.

Délutánonként össztábori játékok, közösségépítő feladatok, vagy szabadon választható vendégelőadások és foglalkozások várnak a táborozókra, amik segítségével még jobban elmerülhetnek egy-egy témában. Hogy csak pár programot említsünk: lesz számháború, kreativitást fejlesztő kézműves foglalkozások, és tájfutás, ahol a táborozók próbára tehetik tájékozódási képességüket. A tábor napjait közös, tábortűz körüli beszélgetéssel, énekléssel, és az aznapi élmények felelevenítésével zárjuk.

Táborunk nomád jellegű, ami azt jelenti, hogy egy civilizációtól mentes réten, sátorban alszunk, magunknak főzünk a szervezők és segítők által előre megépített bronzkori tűzhelyekben, „pottyantós” wc-ink lesznek, és egy fürdősátrunk, ahol a nap melegítette vízzel, lavórok segítségével – vagy a patakban – mosakodhatunk.

A táborozók egészsége és biztonsága elsődleges számunka, ezért az idei évben járványügyi szakemberek bevonásával készülünk a biztonságos táborozásra, a táborban állandó orvosi jelenlétet biztosítunk.

Turnusok 2021-ban: