Tábor

Már 379 ember nézte meg ezt a tábort nálunk

Zoo Tábor 2021

  • Zoo Tábor 2021
Helyszín Fővárosi Állat- és Növénykert, Budapest
Tipus Napközis
Korosztály 6 - 12 éveseknek
Telefon +36306393009
Honlap http://www.zootabor.hu
Facebook https://www.facebook.com/zootabor
Napközis ár 79900 Forint
Szép kártya
Átutalás

Leírás

A JátékMester Élményprogram 2003-ban kapott először lehetőséget a Fővárosi Állat- és Növénykerttől a nyári tábor szervezésére. Azóta is évről évre egyre több gyerek szünidei kikapcsolódásáról gondoskodunk. A Zoo Tábor a gyerekek és a szülők körében egyaránt népszerű. A legtöbben azért választják gyermekeiknek, unokáiknak ezt a programot, mert a kicsik itt játszva tanulhatnak, miközben a megérdemelt nyári szünetüket töltik.

Programjaink során lehetőségük van arra, hogy közel kerüljenek az állatokhoz, megismerjék szokásaikat, állatkerti tartásukat. Ez azért is fontos, mert így kialakul bennük egyfajta felelősségtudat, hogy óvják, becsüljék az állatokat és a környezetet, amelyben élnek.

A változatos és játékos programok mellett célunk a környezettudatosságra nevelés, az állatvédelem, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése.

A táborban szakképzett pedagógusok és állatkerti szakemberek segítenek az állatok megismerésében. A tábor résztvevői a hét során megismerhetik többek között az Ausztrálház, a Pálmaház és az Elefántház lakóit, a Dél-Amerika kifutó állatait és több száz más állatot. Az állatos programok mellett kézműves foglalkozás és sok-sok játék színesíti a programot.

A Zoo Tábor napközis tábor.
Hétfőtől péntekig, 5 napos turnusokban nyújt elfoglaltságot a táborozni vágyó 5-14 éves gyermekek számára a nyári szünetben, illetve a tavaszi és az őszi iskolai szünetekben is.